top of page
IMG_4656_edited_edited.png

Op Weg Naar Tante Roos

VROLIJK MUZIEKTHEATER OVER VRIENDSCHAP EN VERWACHTINGEN

Lachen en meezingen

 

Op Weg Naar Tante Roos is een vrolijke voorstelling, boordevol originele liedjes. Kinderen van 3 tot 10 jaar rollen samen met Billie van het ene gekke avontuur in het andere. Ondertussen valt er heel wat te lachen en mee te zingen. De voorstelling raakt aan herkenbare dilemma’s en maatschappelijke thema’s; losjes, luchtig en zeker niet belerend. Op Weg Naar Tante Roos is onderhoudend en amusant, voor kleine én grote mensen. 

 

Een dikke streep door Camelot

In het voorjaar van 2020 stonden Milou van Mieghem en Pieter Jan De Paepe in de startblokken om als Morgana en Merlijn te gaan schitteren in Arthur En De Strijd Om Camelot. De musical zou in april haar première beleven, maar daar zette Covid-19 een dikke streep doorheen. Milou en Pieter Jan zaten niet bij de pakken neer en keken vooruit. Op anderhalve meter afstand wisselden ze hun theaterideeën uit. Er ontstond een verhaal over een meisje dat merkt hoe je met goede bedoelingen soms behoorlijk in de problemen kunt komen – en hoe je daar met wat hulp van je vrienden weer uit komt. 

 

Songs met hitpotentie

Muzikale duizendpoot Michael Asnot voegde zich bij het team om een aantal popsongs met hitpotentie af te leveren en Johan De Paepe (inderdaad, de vader van) werd aangezocht als regisseur. Diens kompaan, Jos Dom, dacht mee na over het scènebeeld. Katrien De Becker nam het productionele aspect op zich, Rudy Wagemans het technische.  

Op Weg Naar Tante Roos

Een muziektheatervoorstelling, bedacht en geschreven door Milou van Mieghem en Pieter Jan De Paepe en van muziek voorzien door Michael Asnot

Cast: Milou van Mieghem, Pieter Jan De Paepe

Band: Michael Asnot (gitaren), Benjamin Jacobs (toetsen)

Regie: Johan De Paepe

Scènebeeld: Jos Dom

Techniek: Rudy Wagemans

Productie: Katrien De Becker namens KOEKenEI Producties

IMG_4656_edited_edited_edited.png
IMG_4656_edited_edited_edited.jpg
bottom of page