top of page

OP WEG NAAR TANTE ROOS VERSCHIJNT OP 25 JUNI ALS LUISTERBOEK

HET WACHTEN OP TANTE ROOS DUURT NIET LANG MEER...


Op het podium gaan Billie en haar trouwe hond Theo op 1 augustus voor het eerst op weg naar Tante Roos. In het Fakkeltheater in Antwerpen gaat dan de vrolijke muziektheatervoorstelling in première. Voor wie daar niet op kan of wil wachten, is er goed nieuws. Al op vrijdag 25 juni verschijnt ‘Op Weg Naar Tante Roos’ als luisterboek.De studio in met Asnot en Lodewyckx

Voor Milou van Mieghem en Pieter Jan De Paepe was 2020 een onwerkelijk en moeilijk jaar, zoals dat het geval was voor de hele theaterwereld. Het duo maakte van de nood een deugd en schreef een vrolijke voorstelling boordevol originele liedjes, voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Van Mieghem en De Paepe spelen zelf alle rollen in ‘Op Weg Naar Tante Roos’. Samen met muzikale duizendpoot Michael Asnot doken zij eind mei de studio in om het theaterverhaal op te nemen in de vorm van een hoorspel. Tom Lodewyckx, onder meer bekend van Clouseau, The Voice en Liefde Voor Muziek, was als co-producer en gitarist bij de opnamen betrokken. Daarnaast nam Lodewyckx mixing en mastering voor zijn rekening.


Popsongs met hitpotentie

In de voorstelling ‘Op Weg Naar Tante Roos’ vormen de liedjes een centraal element. In het luisterboek is dat niet anders. Asnot, De Paepe en Van Mieghem schreven, speelden en zongen samen een aantal popsongs. Diverse liedjes hebben het in zich om uit te groeien tot een hit. ‘Op Weg Naar Tante Roos’ is vanaf 25 juni te horen via alle gekende streaming-platforms, waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.
25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page